Betaalmogelijkheden

Je kunt bij Belline op de volgende manieren betalen:

Ideal

Betalen met iDEAL is een veilige, eenvoudige en snelle manier van online betalen. Wie gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, Regio Bank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers kan direct betalen met iDEAL. Kies gewoon je bank en vervolg de stappen.

 

Overboeking
Met een bank transfer maak je geld van de ene persoon (de klant) over naar een andere (de winkelier). Dit transfer is tegelijkertijd een overeenkomst tussen de twee over de aankoop van een product of dienst. Als je via bank transfer wil betalen ontvang je een aankoopbevestiging via e-mail. Deze e-mail bevat je account nummer, bedrag en betaalreferentie. Zodra je het geld overgemaakt hebt nemen wij je bestelling in behandeling.

 

Paypal

PayPal is een online betaalsysteem. Een betaalsysteem waarmee consumenten, kopers, op een veilige manier aankopen kunnen doen op het internet. Als je via PayPal wil betalen, word je doorgestuurd naar de PayPal-Login pagina. Op deze site vind je een overzicht van je bestelde producten en het aankoopbedrag

 

Sale

Afgeprijsde producten kunnen niet in combinatie met kortingscodes of cadeaubonnen gekocht worden. Het is wel mogelijk om een product uit de Sale voor de oorspronkelijke prijs, in combinatie met een kortingscode of cadeaubon, aan te schaffen.